Tõstamaa puhkemaja

 Peatu ja puhka Romantilisel Rannateel!

  • Majutame 2 hoones. Puhkemaja mahutab kuni 8 inimest ja majaosa 2 täiskasvanut + 2 väiksemat last.

  • Avasta piirkonda. Sinu käsutuses on maastikurattad ja kohalik turismiinfo, et saaksid kogeda Romantilise Rannatee võlusid.

  • Tegevusi igas vanuses: kajakid, SUP-laud, batuut, kiik, petank, discgolfikorv, jalgpalliväravad ja mölkky.

  • Grillimine ja lõõgastus.  Grillmajas on kõik vajalik, et nautida head toitu. Kui soovid, saad ka süüa meie kandi mõnusates söögikohtades.
Tõstamaa puhkemajad


Saunaga puhkemaja Tõstamaal


Saunamajas saad rahulikult ja vaikselt lõõgastuda looduse keskel. Esimesel korrusel on avar ruum, kus saab nautida kamina soojust, kasutada kööginurka, mugavat nurgadiivanvoodit ja meelelahutust Telia pakutavate teleprogrammide näol. Samuti on saunablokk koos pesuruumi ja WC-ga.

Saunaga puhkemaja Tõstamaal

puhkus perega pärnumaal

kajakid pärnumaal mere ääres



Teisel korrusel ootavad sind kaks tuba: esimene laua, kraanikausi ja diivanvoodiga ning teine tuba kahe kitsa voodi (võimalus kokku lükata) ja diivanvoodiga. Kokku on võimalik majutada kuni 8 inimest, tagades kõigile mugava ja hubase ööbimiskoha.

külalistemajad Rannikul

majutus romantiline rannatee

puhkemajad romantiline rannatee



Ootame sind nautima puhkust meie imelises puhkemajas - siin saavad täituda unistused rahulikust ja muretust ajast looduse keskel!

grillmajad


Meie saunaga puhkemaja on tõeline puhkuseparadiis. Saun pakub head leili ja värskendavat tiiki, kuhu saad otse saunast joosta. Grillimismaja koos suitsuahjuga loob romantilise õhkkonna, kus saab nautida maitsvaid roogi ja mõnusat seltskonda.

saun tõstamaa

rendi saun


Saunamajas saad rahulikult ja vaikselt lõõgastuda looduse keskel. Kokku on võimalik majutada kuni 8 inimest, tagades kõigile mugava ja hubase ööbimiskoha.

ööbimiskohad







Ootame sind nautima puhkust meie imelises puhkemajas – siin saavad täituda unistused rahulikust ja muretust ajast looduse keskel!

Lähedal asuvad võimalused

🛍️ Tõstamaa (5 km) kauplused Food market, taimeaed ja käsitööpood. Osta kohalikke tooteid ja suveniire ning avasta Tõstamaa piirkonna ainulaadset käsitööd!

🍽️ Söögikohad Naudi maitsvaid eineid Tõstamaal Meiereis, Cotze söögimajas, rahvamajas Baar väljas, Ermistu järve äärses restos Võrgukuur (8 km), suvekohvikus Anu Pagar (3,4 km), Saulepi kohvik-baaris (9 km) ja Varbla sadama restoranis Groot (21 km).

🏞️ Looduskaunid paigad Matka romantilisel rannateel (200 m), Tõstamaa ja Tõhela matkarajal ning Ristimarja ja Kolga loodusrajal! Uuri ranniku matkarada (600 m), avasta läheduses asuvat Kastna maastikukaitseala (3-4 km), Ermistu järve (7 km), Tõhela järve (15 km), Matsi randa (12 km) või Matsalu rahvusparki (55 km)!

🚗 Lähimad linnad Avasta kauneid linnu nagu Pärnu (45 km), Lihula (53 km), Haapsalu (103 km),  ja tee põnevaid väljasõite naabersaartele nagu Manija ja Kihnu (Munalaiu sadam 20 km)!

🦋 Põnevad ekskursioonid Külasta Küti-Uuetoa kodulindude kollektsiooniaeda (25 km), liblikamaja Kiisamaal (42 km), et avastada erinevaid loodusimpeeriume või Lavassaare raudteemuuseumi (45 km)!

kastna kirik



Tule meie juurde puhkama ja loo endale unustamatud mälestused! Meie puhkemaja Pärnumaal võimaldab avastada imelisi paiku, lõõgastu looduses ning tee põnevaid väljasõite ümbritsevatesse kohtadesse!

Comments

Popular posts from this blog

Peokorter Tartus

Peoruumi majutusega Tartumaal